Dr. Gecser Szilvia

Ügyvéd | Adatvédelmi szakértő

Balogh, Bihary, B. Szabó, Jean, Zalavári és Társai Ügyvédi Iroda

szilvia.gecser@ecovis.hu

2000-ben szerezte jogi diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán. 2004-ben diplomázott a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán, jelenleg az ELTE Jogi Továbbképző Intézet keretében szervezett Adatbiztonsági és Adatvédelmi Szakjogász képzés végzős hallgatója. 2004-től tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának.

Pályafutását 1998-ban joghallgatóként kezdte a Réczicza White & Case LLP Ügyvédi Irodában, ahol jelöltként, majd ügyvédként is dolgozott 2006-ig. Az itt töltött évek alatt részt vett számos privatizációban, vállalatfelvásárlásban, versenyhivatali eljárásban, továbbá a társasági jog, a munkajog és a szellemi alkotások joga területén szerzett széleskörű szakmai tapasztalatot.

2006-2010 között a Fővárosi Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatalában vezetett városfejlesztési projekteket, valamint több városfejlesztési társaság munkájában működött közre. Részt vett számos közbeszerzési eljárás előkészítésében és lebonyolításában, ingatlanfejlesztési projektek kidolgozásában, jogszabály-alkotási folyamatokban.

2010-2014 között a Brokernet Csoport részére nyújtott jogi tanácsadást, majd a Winkler és Társa Ügyvédi Iroda, illetve a Jalsovszky Ügyvédi Iroda együttműködő partnereként működött. Ezt követően a Dr. Gecser Szilvia Ügyvédi Iroda keretében végzett jogi tanácsadást. Tevékenysége a polgári jog, a gazdasági jog, a biztosítási és pénzügyi jog, munkajog, szellemi alkotások joga és az adatvédelmi jog területére irányult.

2017-ben csatlakozott társult ügyvédként az ECOVIS magyarországi jogi csapatához, ahol az adatvédelmi jog területén végez jogi tanácsadást.

Szakmai tevékenységét magyar és angol nyelven végzi.