Dr. Fehér Attila LL. M.

Ügyvéd│Tag

Bihary, B. Szabó, Jean, Zalavári és Társai Ügyvédi Iroda

attila.feher@ecovis.hu

Az Ecovis Hungary Legal bányászati-, környezetvédelmi- és ingatlanjogi ügyekkel foglalkozó munkacsoportjának egyik meghatározó tagja. Fő profilja a munkajog, a társasági jog és a gazdasági-kereskedelmi jog.

2012-ben a Széchenyi István Egyetem, Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott, 2017-ben az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében munkajogi szakjogász végzettséget szerzett, majd 2018-ban jeles eredménnyel szakvizsgázott. 2015-ben érkezett az Ecovis magyarországi jogi csapatához.

Kiemelt szakterületei a munkajog, az adatvédelmi jog és a társasági jog, emellett jelentős gyakorlattal rendelkezik a gazdasági jog, a szerződések joga, a csőd- és felszámolás jog, az ingatlanjog, a településrendezési- és építési jog, az összeolvadások és felvásárlások (M&A), valamint a peres képviselet területén.

Jelentős elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik a tágan vett munkajog területén: peres képviselet ellátása munkáltatói és munkavállalói oldalon; munkaszerződések, munkáltatói intézkedések, szabályzatok készítése; optimális munkajogi környezet kialakításával kapcsolatos tanácsadás, ideértve a munkaviszonyt érintő adatvédelmi kérdéseket és cégek munkajogi átvilágítását.

Sokrétű tapasztalata van vállalatok napi szintű jogi támogatásában, többek között társasági-, kereskedelmi-, gazdasági-, ingatlan-, munkajogi és peres ügyekben magyar és angol nyelven egyaránt.

Rendszeresen vesz részt M&A és due diligence projektekben, kamatoztatva társasági-, gazdasági- és munkajogi ismereteit.

Mind eseti, mind pedig állandó megbízók részére rendszeresen készít ingatlan adásvételi szerződéseket, jelentős tapasztalattal rendelkezik telekalakításai, területszabályozási és építési ügyekben.

Amellett, hogy ügyvédi szolgáltatásokat döntően gazdasági társaságok részére nyújt, gyakorlattal rendelkezik hagyatéki eljárási, személyhez fűződő jogok megsértésével kapcsolatos (ideértve magánvádas büntetőügyeket is) és sajtó-helyreigazítási ügyekben is.

Valamennyi szakterületén angol nyelven is praktizál a magyar mellett.