Dr. Szigeti-Szabó Andrea LL. M.

Ügyvéd | Partner | Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó

Bihary, B. Szabó, Jean, Zalavári és Társai Ügyvédi Iroda

szigetiszabo@ecovis.hu

Dr. Szigeti-Szabó Andrea LL. M. az Ecovis Hungary Legal közbeszerzési joggal, gazdasági társaságok teljes körű képviseletével és ingatlanjoggal foglalkozó munkacsoportjának társvezetője. A kiemelt szakterületek mellett a munkacsoport tevékenysége kiterjed még az e-kereskedelem, az adatvédelemi jog és a munkajog területére is.

2011-ben az ELTE ÁJK-n diplomázott, majd 2013-ban a PPKE Deák Ferenc Intézetében tőkepiaci és bank szakjogász végzettséget szerzett. 2013-ban érkezett az Ecovis magyarországi jogi csapatához.

Kiemelt tevékenységi körébe tartozik a közbeszerzési tanácsadás, és a közbeszerzési eljárások teljes körű, minden részletre kiterjedő komplex lebonyolítása az ajánlatkérőnek minősülő szervezetek számára. Emellett a közbeszerzési eljárásokban ajánlattevőként résztvevő társaságok képviseletét is ellátja számos iparágban, pl. építőipar, építészet, gépjármű- flottakezelés, őrzés-védés, marketing és reklámszolgáltatások, orvosdiagnosztika. 

Szerepel a Közbeszerzési Hatóság által vezetett, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékében, a Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetségének tagja. Közbeszerzési képzéseken és rendezvényeken oktatóként, előadóként is tevékenykedik.

A közbeszerzési tanácsadás mellett különböző tevékenységi körű gazdasági társaságok állandó képviselőjeként főként ingatlan- és cégjogi kérdések, munkajogi problémák megoldása, munkajogi szabályzatok és egyéb dokumentumok, szerződések elkészítése, véleményezése, valamint a peres ügyek tartoznak a tevékenységi körébe. A társasági jog széles területével foglalkozik az alapítástól kezdve a módosításokon és az átalakuláson át a társaság megszüntetéséig.

Szakmai tevékenységét magyar és német nyelven végzi.