Dr. Zalavári György LL. M.

Ügyvéd | Mediátor | Partner │ECOVIS hálózati kapcsolattartó

Bihary, B. Szabó, Jean, Zalavári és Társai Ügyvédi Iroda

gyorgy.zalavari@ecovis.hu

Dr. Zalavári György LL. M. az Ecovis Hungary Legal külföldi megbízókkal, cég-, és ingatlanügyekkel foglalkozó munkacsoportjának vezetője. A kiemelt szakterületek mellett a munkacsoport tevékenysége kiterjed még az adatvédelemi jog, a munkajog és a gazdasági – kereskedelmi jog területére is.

1995-ben szerezte jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Karán.

2000-ben társasági szakjogász képzésen vett részt az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézetben.

2018. májusától képzett mediátor.

2020-ban adatvédelmi szakjogász végzettséget szerzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézetében.

Ügyfélkörébe tartozik több külföldi tulajdonú, magyarországi gazdasági társaság, fióktelep, amelyek létrehozásában és működtetésében is folyamatos szerepet játszik. Az ügyvédi tevékenység mellett az ügyvédi iroda nemzetközi kapcsolatainak kezelését végzi, 2018-ban a ECOVIS International svájci központjának felügyelő bizottsági tagjává választották.

Elsődlegesen a gazdasági társaságok és egyéb szervezetek állandó képviseletére szakosodott, de cégek és magánszemélyek egyedi jogi ügyeinek megoldásával is foglalkozik.

A cégek jogi ügyeinek vitele kapcsán alapszemlélete az olyan jogi és garanciális környezet kialakítása, amely elsődlegesen a jogviták megelőzését, a már kialakult jogviták gyors, peren kívüli megoldását célozza.